ΔΩΜΑΤΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Παρακαλούμε σημειώστε τις ακόλουθες προϋποθέσεις που σχετίζονται με κατοικίδια στο ξενοδοχείο Flisvos.

Εσείς και το κατοικίδιό σας είστε ευπρόσδεκτοι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ωστόσο για την άνεση και την ασφάλεια όλων των πελατών μας, εφαρμόζονται οι ακόλουθοι κανόνες:

  • Παρακαλείσθε να ελέγχετε τον θόρυβο που προκαλεί το κατοικίδιό σας έτσι ώστε να μην ενοχλούνται οι υπόλοιποι πελάτες. Τα κατοικίδια που ενοχλούν τους ενοίκους του ξενοδοχείου γαβγίζοντας ή γρυλίζοντας υποβάλλουν τον ιδιοκτήτη τους σε οποιεσδήποτε κυρώσεις για διαφυγόντα κέρδη από το ξενοδοχείο.
  • Εάν το κατοικίδιό σας είναι ελεύθερο πρέπει να έχετε την καρτέλα "μην ενοχλείτε" στην πόρτα και σε αυτή την περίπτωση το δωμάτιό σας δεν θα δεχθεί υπηρεσία δωματίου. Δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη εάν το κατοικίδιό σας ελευθερωθεί εφόσον δεν υπάρχει η καρτέλα "μην ενοχλείτε".
  • Σεβόμενοι το προσωπικό, τα παιδιά και υπόλοιπους φιλοξενούμενους θα πρέπει αμέσως να περισυλλέξετε τις ακαθαρσίες του κατοικίδιου σας.
  • Σας ενημερώνουμε ότι τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στους χώρους φαγητού και ποτού του ξενοδοχείου.
  • Σεβόμενοι το προσωπικό, τα παιδιά, τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους και τα άλλα κατοικίδια, το κατοικίδιό σας θα πρέπει να είναι διαρκώς με λουρί όταν δεν βρίσκεται στο δωμάτιό σας.